yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi muhtevain hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yangın çabucak hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel baplardır.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın taçı nöbet yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına alınması kolaylaşır ve daha şu denli dokunca vermesi önlenir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı ilkin olmak üzere kullanım amacına ve kullanan nefer skorsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Ayrıca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Bapnın bediiyat strüktürsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı esas amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en akla yatkın fiyatlarla malik çıkmak muhtevain İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt haber alabilirsiniz.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgi Yangın Kapısı birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni kapısı binaların evgin çıkış kapısı olarak bakım gkalıntı ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı baplardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page